Nautisk Fritid
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

Nautisk Fritid er en nettbutikk (som du kan besøke!) drevet av Navigasjonsbutikken A/S.  Vi holder til i Risalleen 27 (mellom Slemdal og Vindern). Se våre åpningstider - som er sesongavhengig.

Nautisk Fritid er en offisiell kart- og publikasjonsagent for sjøkartverkene i Norge, Sverige og Danmark samt for en rekke andre utgivere av nautiske sjøkart, publikasjoner og litteratur. Nautisk Fritid lagerfører papir- og elektroniske sjøkart og havnebeskrivelser for det meste verden. Vi har alt du trenger for å navigere ditt fartøy trygt fra A til B. Dette inkluderer også bestikkmatriell, kikkerter og instrumenter. Selvfølgelig har vi også mye annet og både sofaseilere og gavekjøpere burde finne mye spennende.

Nautisk Fritid drives av Tore Myrvang og Jan Stockfleth. Tore har 3-årig navigatørutdannelse, har vært butikksjef hos Nautisk Forlag i 13 år, har hatt seilbåt i 25 år, og blant annet seilt jorden rundt. Jan har maritim teknisk utdannelse, har jobbet i rederi, har alltid hatt egen båt og tidligere vært salgssjef i Nautisk Forlags yrkesbåtavdeling. 

Nautisk Fritid skal ha best utvalg på sjøkart, maritim litteratur og navigasjonsutstyr!
Nautisk Fritid skal ha konkurransedyktige priser!

Om våre åpningstider ikke passer - så ring oss og avtal en tid. Vi skal prøve å være fleksible. 

Adresse:
Nautisk Fritid
Risalleen 27
0374 OSLO

Tlf: 401 44 410
Telefontid: 1000 - 1600 
E-post: ordre@nautiskfritid.no

Nautisk Fritid er drevet av Navigasjonsbutikken AS (org nr. 998 880 491MVA).


 

Trykk ENTER for å søke